2016/03/01

Moi kaikki!

Teen tälläisen miljoonannen paluun, ja ajattelin että tälläinen elämäni aakkoset-haastesysteemi olisi oikein toimiva alku!


A - Aurinko. Kaamos tekee musta jotenkin tosi lamaantuneen ja aneemisen. Niinkuin varmasti monesta muustakin. Mutta nyt on ollut ihana sää pari päivää, ihan kevät fiilis!

B - Blogi. Aloitin alunperin blogin kirjoittamisen 2007 (?!) Livejournaliin, koska kaikilla cooleilla ernuilla oli siellä sellaiset. Sen jälkeen hypin Bloggerin, Lj:n ja Ameban välillä muutaman vuoden, jonka jälkeen perustettiin Emmin kanssa Pinksugar tänne ja tämän blogin oon näemmä luonut 2011. Tänne oonkin sitten kirjoitellut vaihtelevasti. :D

C - Chai latte. Voisin juoda sitä litroittain. Parasta saa Espresso Housesta ja Cafe Rougesta!

D - Duha. Oon kova tyttö nuhailemaan.

E - Elämäntapa. Mulla on se ihanteellinen noin niinkuin hyvinvoinnin kannalta vähän hakusessa vielä.. Muutoin mulle on tietyt asiat ja arvot joista on muodostunut sellainen oma juttu jossa miksautuu kustom kulture koko laajassa kirjossaan moneen muuhun asiaan. Oon vähän tälläinen hörhö kai tiivistettynä.

F - Fazer. Ja muut herkkuhommelit, oon melkoinen sokerihiiri. Siinä on osasyy edellisen kohdan hyvinvointitunnustukseenkin. Kovasti innostun aina välillä syömään paremmin, mutta aina jotain tapahtuu ja keksin taas tekosyyn herkuttelulle.


G - Google. Mun hakuhistoria on toisinaan koomista selattavaa..

H - Herkkyys. Oon ihan nössykkävässykkä. :D

I - Isosiskous. Mulla on maailman parhaat kolme pikkusisarta joiden isosisko voin ylpeänä olla! Ja ne kaikki on mulle ihan vauvoja aina.

J - Juhlat. Työskentelen nykyisin mm. juhlatarvikkeita myyvässä kaupassa, ja on ihan mielettömän kivaa auttaa asiakkaita valitsemaan sopivia koristeita, ilmapalloja ja asusteita erilaisiin juhliin! Tekisi mieli itsekin järjestää kaikenlaisia teemakekkereitä.

K - Koulu. Haluaisin kovasti opiskella taas jotain, mutten tiedä mitä. Opintotukikuukausiakaan ei uskalla tuhlata enää, tosin pahalta näyttää muutenkin noiden tukien suhteen tulevaisuus opiskelijoiden kannalta.


L - Luovuus. That's the way I roll.

M - Meikkaaminen. Ihanaa ja terapeuttista! Aamuisin selaan Instagramia ja etsin inspiraatiokuvia päivän meikkiin, vaikkakin yleensä näytän ihan samalta. Mun "To buy"-lista on myös melko pitkä. (ja arvokas.) Ja vaikken muuten ehdikään piirrellä tai maalailla, tuo naaman maalailu vähän kompensoi. Tai niin ainakin kuvittelen..

N - Nukkuminen. Oon vihdoin oppinut myöhään nukkumisen ilot! En stressaa enää hukkaan heitetystä ajasta jos nukun pitkälle aamupäivään. Toisin kuin vielä viime vuonna.

O - Onnellisuus. Oon aika onnellinen just nyt! Teen työtä mistä pidän, asun kämpässä sijainnilla joka on mieletön, ihmisen kanssa joka on myös aika mieletön, mulla on ihania ystäviä ja overall kaikki rullaa oikein kivasti just nyt viime vuoden koitosten jälkeen.

P - Parisuhde. Mikan kanssa tuli 5 vuotta täyteen, joista 2,5 vuotta saman katon alla. Aika menee hurjaa vauhtia.

Q - Nyt lyö tyhjää!

R - Rohkeus. Oon voittanut itseni monta kertaa kuluvan vuoden aikana ja kasvanut ihmisenä paljon, se on vaatinut multa paljon rohkeutta. Ihan tyhmät asiat, niin kuin pankkiin soittaminen on kyllä vieläkin rohkeutta ja henkistä valmistautumista vaativia tehtäviä. :D
S - Salmiakki. Voisin elää sillä.

T - Taide. Kuuluu allekirjoittaneen elämään olennaisesti monella tapaa. Suosikkitaiteilijoita ja -tyylejä mulla on liikaa ja kaikkea laidasta laitaan. Kustom kultureen liittyvä taide on lähinnä sydäntä! Ja taidekirjoja keräillään iskän kanssa yhdessä.

U - Ujous. Oon kamalan ujo ihminen. Asiakaspalvelu ja kauas kotikotoa muuttaminen on saanut mua vähän koulittua. Töissä olen "työminä", jolloin ujoilu ei oikein sovi, mutta "arkiminä" on sellainen kiusallinen ujopallero.

V - Valokuvaus. Miten vähän kuvasinkaan kameralla viime vuonna. Kännykällä senkin edestä, muttei se ole mulle sama asia. Tänä vuonna tsemppaan, etenkin autotapahtumien kuvauksessa.W - Wasa. Kotikaupunkini uljas! Kovin kaunis ja tunnelmallinen merenrantakaupunki, monet kulmat muistoja täynnä.

X - Taas lyö tyhjää!

Y - Ystävät. En tiedä miten oon onnistunut saamaan näin ihania ja upeita ihmisiä mun ympärille. ♥

Z - Zodiac Ink. Oon enemmän kuin kiitollinen tälle paikalle.

Å - Tulee vain mieleen, miten harmittaakaan, etten vielä Vaasassa asuessa oikeasti keskittynyt siihen ruotsinkielen opiskeluun. Ja miten se vähäinenkin kielitaito onkaan onnistunut katoamaan, kun sitä ei täällä ole samalla tavalla kuullut eikä siihen törmää juurikaan.

Ä - Äiti! ♥

Ö - Öööö, hmm, ummm. Noita viljelen vähän turhan paljon.. :D


En lupaa itselleni enkä muille, että aloittaisin aktiivisen kirjoittamisen, mutta aion ainakin yrittää! Aihealue tulee pysymään entiseen tapaan sekavana, tosin ajattelin painottaa kaikkeen pinnalliseen hömppään. Ehkä. Katsotaan! Kuvien laatuun voisin koittaa panostaa enemmän kuin tähän "etin jotain nyt tähän äkkiä"-settiin.

4 kommenttia:

 1. Wheee, you're back! Siis mä just toissapäivänä unfollasin koko joukon epäaktiivisia ja unohtuneen oloisia blogeja, mutta tän kohdalla totesin että en luovu toivosta vielä. Olipas sattuma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, ihana kuulla! Ja aika loistava ajoitus kyllä, kiitos kun et luopunut toivosta! :D

   Poista
 2. Mahtavaa että olet palannut. Alkuajoista sinua seurannut ja myös siivoillessani päättänyt jättää sinut listalle ja onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, kiitos sullekin! ♥ Nyt oon viikon koittanut pohtia, et mitä kirjoittelisin ja tää kyllä tsemppaa hurjasti.

   Poista